Knife fork icon red

Restaurant ACE

€ 48,- € 23,-

Waanzinnig 4-gangen menu

Restaurant ACE

8,7 (38)

Waanzinnig 4-gangen menu € 48,- € 23,-

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 4-gangen menu
€ 48,- € 23,-

Restaurant ACE

Wil jij ook lekker en voordelig uit eten met je AH Restaurant Waardebon?

Reserveer dan nu bij Restaurant ACE en ontvang € 25,00 korting op een waanzinnig 4-gangen menu.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Bon appetit!


Hoe werkt het?

Heb je een volle AH Restaurant Waardebon spaarkaart?

Reserveer dan eerst je tafel online via deze website en geniet van je etentje.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je AH Restaurant Waardebon in. De AH Restaurant Waardebon t.w.v. € 25,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 AH Restaurant Waardebon per 2 personen. De menuprijs van € 23,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 48,-. Zie ook de voorwaarden onderaan de website.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Restaurant ACE

8.7
(38 reviews)
Eten
8.8
Service
8.7
Sfeer
8.7
Schrijf een review

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Met z’n vieren gegeten en was voor ons allen een heerlijk en perfect avondje! Interieur is warm en bruin cafe achtig. Tafels zien er erg mooi en verzorgd uit. Het eten was erg verassend en lekker. Heerlijke wijnen de allemaal ook per glas te bestellen zijn. En de bediening was uiterst vriendelijk en professioneel. Kortom we hebben allemaal genoten!

Ronald op 19 juli 2019

"Fantastisch avondje uit!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, superleuke bediening en een ontzettend gezellige sfeer. Kortom: de perfecte plek voor een heerlijk avondje uit!

Joost & Josje op 08 juli 2019

"Topavond!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk eten, een explosie van smaaksensaties. Met mooie bijpassende wijnen. Een tikje eigenwijze maar zorgzame bediening zorgt dat alles soepel verloopt. Dat allemaal in een aparte en fijne inrichting. Top avond gehad hier!

Harry Dijkland op 03 juli 2019

"Goede kok, inhoud van de service kan nog beter"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Een gemengd gevoel overgehouden aan dit restaurant. Laten we het positieve benadrukken, het eten is erg goed. We hadden een 7 gangen verrassingsmenu. Het eten is verrassend en de kok houd van zuurtjes in het eten, maar weet dat goed te plaatsen.
De bediening komt vriendelijk over maar inhoudelijk gaat er wel wat mis. Ik vraag concreet om leidingwater en door de reactie van de serveerder weet ik dat hij dat gehoord heeft. Toch wordt er een fles "Amsterdam Water" op tafel gezet. Maar er zijn genoeg restaurants die zelf dit soort flessen vullen. Maar hij blijkt rustig voor 6,50 op de rekening te staan. Het lijkt er ook op dat deze fles op alle tafels er doorheen wordt gedrukt. Dit vind ik niet netjes als je ook voor 70 aan drankjes daarnaast besteld en al helemaal stom als je zonder te melden gewoon mijn vraag negeert en de waterfles er doorheen druk. Stom want dat verreken ik altijd voor een deel in de fooi. Ook bij de toelichting van de wijnen gaat het twee keer mis bij de toelichting. Er wordt een fantastisch verhaal verteld over de bergen van Italië, bij een fles uit Spanje. Ook bij dessertwijn wordt een verhaal verteld wat kant nog wal slaat. Hij vertelt het daarentegen wel enthousiast en dat vind ik toch nog belangrijker. Wellicht nog wat onervaren hierin, maar met z'n enthousiasme komt hij er wel. Qua aanbeveling dus met de hakken over de sloot, mede door de fanatische prestaties van de kok.

Frank op 03 juli 2019

6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Het eten was goed, interieur zag er goed uit, service was vriendelijk en goed. klein puntje als aandachtschoonheid; ik had doorgegeven dat we ons jubileum gingen vieren daar werd geen aandacht aan geschonken.

Polin Lam op 28 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Utrechtsestraat 33 1015 BT Amsterdam

Over Restaurant ACE

"Behalve een hoogstaande keuken, siddert ACE van Amsterdamse charme en zullen gasten worden meegenomen op een avontuur van exotische smaken en onverwachte combinaties in een magische atmosfeer. Zonder dat daar wit linnen, vuistdikke wijnkaarten en opgeprikte service aan te pas hoeft te komen." – Mickey Corbijn, Restaurant Manager

"Ik wil alleen nog maar doen waar wij zelf zin in hebben. Dingen koken die wij lekker vinden. Je kunt nooit uitblinken als je andermans kunstje jat. Ik kook eerlijk. Liever vier dingen op een bord die supergoed zijn, dan een bord vol blaffen met structuren en een pallet van kleuren omdat dat het zo lekker doet op social media. Uiteindelijk draait alles om smaak, die moet zo goed zijn dat mensen er een lach van op hun gezicht krijgen. Daar doen we alles voor, dat is onze troef." - Rik Thesing, Chef-Kok

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
4a4fbad968

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden