Knife fork icon red

Victor Russo's Osteria

€ 34,- € 9,-

Heerlijk Italiaans 3-gangen menu

Victor Russo's Osteria

6,3 (7)

Heerlijk Italiaans 3-gangen menu € 34,- € 9,-

Reserveer een tafel

Deal
Heerlijk Italiaans 3-gangen menu
€ 34,- € 9,-

Victor Russo's Osteria

Wil jij ook lekker en voordelig uit eten met je AH Restaurant Waardebon?

Reserveer dan nu bij Victor Russo's Osteria en ontvang € 25,00 korting op een heerlijk italiaans 3-gangen menu.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Bon appetit!


Hoe werkt het?

Heb je een volle AH Restaurant Waardebon spaarkaart?

Reserveer dan eerst je tafel online via deze website en geniet van je etentje.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je AH Restaurant Waardebon in. De AH Restaurant Waardebon t.w.v. € 25,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 AH Restaurant Waardebon per 2 personen. De menuprijs van € 9,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 34,-. Zie ook de voorwaarden onderaan de website.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Victor Russo's Osteria

6.3
(7 reviews)
Eten
6.6
Service
5.9
Sfeer
6.4
Schrijf een review

4.0 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 6

Goede producten waarmee gekookt werd en de wijn was voortreffelijk! Alleen de bediening was rommelig, de starter werd op tafel nog uit het plastic gehaald, de kaas was vergeten dus werd de starter weer van tafel gehaald en later opgediend met kaas erop. Moesten herhaaldelijk vragen of we nog wat mochten drinken. Als primero kregen we cannelloni met spinazie en ricotta, deze was heerlijk. De secundo was worst met aubergine in tomatensaus die we moesten delen. Opzich was dat lekker, maar het leek meer op een bijgerecht. We dachten eerst dat er nog wel meer schalen werden bijgezet. Voor een menu van 34,95 vonden we het het totaal niet waard. Jammer want het concept is leuk, de producten zijn goed maar de uitwerking valt vies tegen.

Laura op 04 april 2019

2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Zeer slecht zat met tafeltje voor 2 tegen de bar aan keek uit tegen het hout van de bar, Bediening die je niet kon verstaan , niks uitlegde we hadden een 4 gangen menu via anwb kon niet kiezen werd ook gezegd er over niks 1 / stukje geroosterd brood met olie dat was de eerste gang als 2 e een houten plank met 2 plakje ontbijtspek en 2 plakjes tranige coppa en 2 stukjes pectorino kaas 3 e een bord risotto met 4 stukjes spek , een vies stuk vet vlees waar nog een stuk een touw door heen zat met 2 plakjes gegeten aubergine en dat moest met zijn 2 e gedeeld worden dat noemde ze gedeelde borden en de 4 e gang 2 stukjes pudding en 2 bruine stukjes ? Hebben we laten liggen zo vies . En dan 55€ afrekenen triest

I Van vliet op 20 maart 2019

"Aanrader"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een authentieke Italiaanse setting. Het echte Italiaanse eten was verrukkelijk!

Roos op 11 oktober 2018

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten met fantastische wijnen die goed bij het eten pasten. De bediening was erg goed, maakte leuke grapjes en kon goed de sfeer aanvoelen. Top restaurant!

Lisanne op 05 oktober 2018

"(H)eerlijk Italiaans"
6.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 5

Eten & wijn heerlijk! Bediening traag, maar vriendelijk.
Houten stoeltjes en verlichting zouden vervangen moeten worden.

Bart Popelier op 05 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Boommarkt 23 2311 EA Leiden

Over Victor Russo's Osteria

Victor Russo’s Osteria staat voor avventura nei gusti, het restaurant waar je authentieke Italiaanse smaken kunt proeven.

Gelegen in het historische centrum van Leiden aan de Boommarkt is de Osteria de plaats waar deze smaken een thuis hebben gevonden. Hier wil Victor Russo u graag kennis laten maken met de smaak en sfeer uit het verleden van Italië… een unieke en onvergetelijke smaak van een uitgebreid scala aan ambachtelijk gemaakte SlowFood produkten zoals pecorino’s, kazen uit Piëmonte, Umbrië, Toscane en andere streken van Italië; van verschillende olijfolieën, hammen, biologische peulvruchten en nog veel meer heerlijkheden. 

Uitgangspunt is dat uitsluitend gekookt wordt met specialiteiten en ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit, met liefde gemaakt door kleinschalige producenten. Uiteraard wordt bij alle gerechten gezorgd voor de perfecte Italiaanse wijn-spijs combinatie, veelal gemaakt van autochtone druivensoorten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
4a4fbad968

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden