Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Geronimo Restaurant

9,3 (62)

Wat zeggen mensen over Geronimo Restaurant

9.3
(62 reviews)
Eten
9.4
Service
9.3
Sfeer
9.2
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Fantastisch gegeten en warme bediening!

Carla Smeets op 14 september 2019

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Het was erg rustig in het restaurant, waarschijnlijk doordat de volgende dag een groot evenement zou plaatsvinden voor de deur. Heerlijk gegeten en gedronken.

Danny Waterloo op 01 juli 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was goed van dit verrassingsmenu. Ook op de bediening en de sfeer viel niets aan te merken . Ronduit irritant is dat er bij het opnemen van de bestelling wordt gevraagd of je er frites bij wil hebben en of je kaas als nagerecht wilt hebben , zonder dat erbij wordt vermeld dat je daar extra voor moet betalen.

Paul Dessing op 01 juli 2019

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Onze verwachtingen waren op basis van de voor de boeking ontvangen gegevens tamelijk hoog gespannen. Wij zijn daarin toch wel wat teleurgesteld. In zijn algemeenheid viel ons op dat, op één uitzondering na, complexe smaakpatronen ontbraken. Die uitzondering betreft de in citrusvruchten uitstekend gemarineerde haring, die buitengewoon lekker was. Maar afgezien daarvan proefden wij nogal vlakke smaken en misten wij creativiteit. Ook tegenvallend was de entrecote, die niet bepaald mals te noemen was. De presentatie van de gerechten was overigens goed.

Numerius op 21 juni 2019

"Voortreffelijk geluncht "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na een gastvrije ontvangst kregen we een fris aperitief met mooie amuses, daarna genoten van ceviche van haring met o. A. uitjes en tomaten uit 't zuur. Wat een mooie smaakcombinatie! Vervolgens chimichurrie van perfect gegrilde rib eye. Wat wij super vonden was de bataat met witte chocolade puree, een mooie tegenhanger met de smaak van de chimichurrie. Als dessert een muffin met bosvruchten, zo lekker luchtig, zoet met een zuurtje. Kaasplankje was zorgvuldig samengesteld, na gevraagd te hebben wat onze wensen waren. Al deze lekkere gerechten kwamen nog eens extra tot smaak door de goed gekozen wijnen. Ik weet dat ik veel details niet benoemd heb, echt: het was fantastisch! Zeer gastvrij, netjes, mooie ambiance, super gerechten en lekkere wijnen. Wij komen graag terug. Tot de volgende keer!

Maron op 08 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hilvarenbeek e.o.

Vrijthof 27 5081 CB Hilvarenbeek

Over Geronimo Restaurant

Wat is een mooiere plek voor een restaurant dan aan de Vrijthof in Hilvarenbeek? Dit fraaie met lindenbomen omzoomde plein trekt bezoekers uit de verre omgeving, die zich graag willen laten verrassen.

Angélique Coppens en Joost van Nunen maken hier hun droom waar: een horecagelegenheid met een heel eigen sfeer. En met een bijzondere naam: Restaurant Geronimo.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hilvarenbeek e.o.
4a4fbad968

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden