Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Boathouse

Heerlijk 3-gangen menu a la carte (keuze > 20 gerechten)

Boathouse

8,0 (46)

Heerlijk 3-gangen menu a la carte (keuze > 20 gerechten)

Reserveer een tafel

Deal
Heerlijk 3-gangen menu a la carte (keuze > 20 gerechten)

De gemiddelde prijs bij restaurant Boathouse voor een 3-gangen menu is € 32,50.

Boathouse

Wil jij ook lekker en voordelig uit eten met je AH Restaurant Waardebon?

Reserveer dan nu bij Boathouse en ontvang € 25,00 korting op een heerlijk 3-gangen menu a la carte (keuze > 20 gerechten).

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Bon appetit!


Hoe werkt het?

Heb je een volle AH Restaurant Waardebon spaarkaart?

Reserveer dan eerst je tafel online via deze website en geniet van je etentje.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je AH Restaurant Waardebon in. De AH Restaurant Waardebon t.w.v. € 25,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 AH Restaurant Waardebon per 2 personen. De menuprijs van is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt . Zie ook de voorwaarden onderaan de website.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Boathouse

8.0
(46 reviews)
Eten
7.9
Service
8.0
Sfeer
8.2
Schrijf een review

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Voor herhaling vatbaar!

Raquel Gual op 04 november 2019

"Uitstekend! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten. Alles werd duidelijk besproken. Ook de mogelijkheden naast de kaart. Zodoende gekozen voor proeferijen als voorgerecht en omdat het het wildseizoen is ook daarvoor gekozen voor hoofdgerecht. Echt een aanrader!!

Marga van Wingaarden op 04 november 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellige locatie. Ruime plekken om te zitten. Bediening heel voorkomend. We hadden het wildmenu genomen en we werden niet teleurgesteld erg smakelijk allemaal. Kortom hier komen we graag nog een keer terug.

Atie van de Oudeweetering op 24 oktober 2019

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Donderdagavond gezellig druk. We hebben lekker gegeten bij Boathouse met het gezin. Voor iedereen ruime keuze op de menukaart. Attente en vriendelijke bediening.

Elle op 17 oktober 2019

8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Prima gegeten deels obv de AH spaarkaart. Vriendelijke, professionele bediening. Vreemde smaak aan het ananastaartje (dessert). Gevraagd waardoor. De ober wist het niet en ging ook niet vragen.

A. van der Graaf op 26 september 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Noorderplassenweg 150 1316 VV Almere

Over Boathouse

Op een landtong aan het fraaie recreatiegebied Noorderplassen, ten westen van Almere-Stad, is restaurant BoatHouse gelegen. Een uitnodigend onderdeel van de natuur, dat haar armen opent voor mensen die de stad willen ontvluchten voor lekker eten, een succesvolle zakenlunch of een goed moment onder de zon.

Door de transparantie van BoatHouse, wordt de gast omhelsd door de pracht van elk seizoen. Echter, in geval van guur weer keert de BoatHouse even eenvoudig in zichzelf met een tweetal houtgestookte open haarden, comfortabele zitjes en een gezellige bar. Het moderne en warme interieur is een bezienswaardigheid op zich.

BoatHouse is niet alleen een uitstekende locatie voor lunch en diner, maar ook zeer geschikt voor het houden van partijen, recepties en vergaderingen. De zalen in BoatHouse bieden ruimte voor elke gelegenheid. BoatHouse maakt optimaal gebruik van de omgeving. De mogelijkheden voor arrangementen en activiteiten waarbij men dineren of vergaderen kan combineren met (water)sport zijn talloos. Op zonnige dagen zijn de royale terrassen met buitenhaard geopend en kunt u buiten genieten van een maaltijd of een drankje. In de winter kan de gast zich warmen bij de sfeervolle open haard in het restaurant of in een van de zalen.

BoatHouse is goed bereikbaar met de auto, fiets en boot. Het restaurant beschikt over een ruime privéparkeerplaats en een grote aanlegsteiger om aan te leggen met de boot. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in en rondom BoatHouse en heten u graag van harte welkom.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Almere e.o.
4a4fbad968

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden