Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Mauve

Fantastisch 3-gangen diner a la carte (keuze > 20 gerechten)

Mauve

7,5 (9)

Fantastisch 3-gangen diner a la carte (keuze > 20 gerechten)

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 3-gangen diner a la carte (keuze > 20 gerechten)

De gemiddelde prijs bij restaurant Mauve voor een 3-gangen menu is € 32,50.

Mauve

Wil jij ook lekker en voordelig uit eten met je AH Restaurant Waardebon?

Reserveer dan nu bij Mauve en ontvang € 25,00 korting op een fantastisch 3-gangen diner a la carte (keuze > 20 gerechten).

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Bon appetit!


Hoe werkt het?

Heb je een volle AH Restaurant Waardebon spaarkaart?

Reserveer dan eerst je tafel online via deze website en geniet van je etentje.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je AH Restaurant Waardebon in. De AH Restaurant Waardebon t.w.v. € 25,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 AH Restaurant Waardebon per 2 personen. De menuprijs van is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt . Zie ook de voorwaarden onderaan de website.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Mauve

7.5
(9 reviews)
Eten
6.8
Service
7.7
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Prima bediening en lekker eten. "
8.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 10

Het eten en de bediening was prima op orde. Helaas ging het mis met de Dinerchecks. De reservering was niet aangekomen in de computer op de werkvloer. Ik heb meteen bij 3 personeelsleden duidelijk gemaakt dat ik 2 dinerchecks inwissel en de bevestiging e-mail vanaf mijn mobiel getoond. Er was geen sprake van een aangepast menu, prima. Vervelend dat je dan na 2 uur eten een volle rekening onder je neus krijgt geschoven zonder aftrek van de dinerchecks en ik voor de 4e keer alles moet uitleggen. Er was immers tijd genoeg om dit in de tussentijd meteen goed op te lossen.

Met zijn 4-tjes op 18 juli 2019

"Tegenvallend!"
5.0 Keuken 1 | Service 8 | Sfeer 6

Ik ga af en toe met een vriendin in Laren eten en het was al een tijdje geleden dat we bij Mauve waren geweest.
Ik vind de bediening altijd wel goed en aardig maar het eten viel ons beide heel erg tegen. Ik had een salade met ontzettend grote brokstukken erin, niets verfijnd. Sla en kip en een beetje kaas. Weinig opsmuk. Mijn vriendin had een soepje wat meer bouillon was. Ik eet meestal beter, ook hier!

Dinah op 30 oktober 2017

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

We aten hier in het kader van de Restaurantweek met een vaste reüniegroep van 9 personen. Het viergangendiner was gevarieerd en bijzonder lekker; de prijs was zéér schappelijk. Dit gezelschap is lastig culinair te behagen maar er was opvallend weinig gepiep en veel lof voor de gerechten. En omdat de groep doorgaans een mild baldadig gedrag vertoont, lijkt het ons voor de bediening een hele opgave om de klus tot een goed einde te brengen. Maar ze waren uitermate vriendelijk en flexibel: zelfs de lastigste verzoeken werden lachend ingewilligd. De ambiance is prettig, de doorlooptijd van het menu is perfect (niet te snel, niet te langzaam) en de tafels staan op ruime afstand van elkaar. Een voorbeeldig verlopen avond...

De eetclub van oud-Sport 1 Zaterdag (Amsterdam) op 09 april 2016

"Gezellig hapje doen"
8.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 10

Prima gegeten, niet heel bijzondere kaart, maar wel goed vullende maaltijden. Perfect voor grote eters, want aardig zware gerechten. Opmaak oke, personeel heel vriendelijk, niet allemaal even alert (zeker een kwartier naast een tafel met vuile vaat gezeten, terwijl er al een paar keer bediening met lege handen langsgelopen was), wel snel eten op tafel. Heerlijke wijn. Al met al voor herhaling vatbaar als je geen zin om te koken hebt!

Ikke op 05 april 2016

"Lekker uit eten in Laren"
6.0 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 6

Het eten was erg lekker maar het duurde wel heel erg lang, dus we moesten wel veel geduld hebben.
Het restaurantweek menu viel ons tegen voor 27,50 euro dus we hebben gekozen voor het 3 keuzenmenu voor 29,95 euro. Daar hadden we veel meer keuze

A. Eickhof op 04 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Laren (Noord-Holland) e.o.

Brink 1 1251 KR Laren (Noord-Holland)

Over Mauve

Restaurant Mauve bevindt zich in hartje Laren en is vernoemd naar een bekende meesterschilder met roots in Laren; Anton Mauve. De oude Saksische boerderij is modern opgeknapt en heeft een perfecte ligging aan het drukste kruispunt van Laren. Mauve staat echter niet alleen bekend om het prachtige terras, maar ook om de heerlijke lunch- en dinergerechten. In het restaurant hangt een wisselende expositie van kunst. Bij Mauve restaurant & bar kan je genieten van het goede leven: heerlijke koffie, lekkere drankjes en mooie gerechten om met elkaar van te genieten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Laren (Noord-Holland) e.o.
4a4fbad968

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden