Knife fork icon red

Casablanca Variété

€ 32,95 € 7,95

Fantastisch 3-gangen diner arrangement

Casablanca Variété

8,8 (18)

Fantastisch 3-gangen diner arrangement € 32,95 € 7,95

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 3-gangen diner arrangement
€ 32,95 € 7,95

Casablanca Variété

Wil jij ook lekker en voordelig uit eten met je AH Restaurant Waardebon?

Reserveer dan nu bij Casablanca Variété en ontvang € 25,00 korting op een fantastisch 3-gangen diner arrangement.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Bon appetit!


Hoe werkt het?

Heb je een volle AH Restaurant Waardebon spaarkaart?

Reserveer dan eerst je tafel online via deze website en geniet van je etentje.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je AH Restaurant Waardebon in. De AH Restaurant Waardebon t.w.v. € 25,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 AH Restaurant Waardebon per 2 personen. De menuprijs van € 7,95 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 32,95. Zie ook de voorwaarden onderaan de website.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Casablanca Variété

8.8
(18 reviews)
Eten
8.1
Service
9.2
Sfeer
9.2
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eten was goed, eigenaresse en kok waren erg aardig. Er was uiteindelijk een buurtmenu, 3 gangen voor 16,95. we hebben geen gebruik kunnen maken van onze kortingscoupon. Hoe dit dan werkt bij de reservering weten we niet. Er was helaas geen show waar we juist voor kwamen, dit schijn je bij je reservering te moeten verzoeken, maar dit wordt nergens gecommuniceerd bij Dinningcity. We kwamen dus voor variété maar dit was er dus niet. Dit vind ik dan een beetje jammer.

Margriet Post op 03 april 2019

"diner Casablanca"
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

restaurant zelf ziet er zeer sfeervol uit, met leuke franse muziek. Er is veel te zien.
Het 3 gangen menu was OK. Voor herhaling vatbaar.

jacqueline op 13 januari 2019

"Casablanca is een succes en unieke belevenis"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Goed gegeten en erg genoten van de altijd leuke, verrassende optredens.
Het is een belevenis en zeker een aanrader

Muriel op 22 december 2018

5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Het eten was goed. Maar voelde me wel genaaid om het zo te zeggen dat de buren voor het zelfde menu 15 euro voor betaalde en ik daar 30 voor moest betalen. Ik kteeg dan wel 20 euro korting maar de vriendin moest de volle prijs betalen. Jammer dat ze niet er bij hadden gezegd dat je voor de show nog eens extra moest betalen. Was wel zo netjes geweest.

Nanet op 19 december 2018

"Casablanca Zeedijk"
8.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 8

Spotgoedkope prijs van 15 euro voor drie gangen op de dinsdag. Eten: soep, steak, friet, ijs....waarvan de steak en de soep van hele goede kwaliteit waren (steak zelfde smaak als die bij loetje). Sfeer en bediening: Deze was top. De dame achter de bar is charmant en vriendelijk en geeft leuk antwoord en doet niet alsof je niet welkom bent. Vaak schrik ik van de zogenaamde "Nederlandse directheid" en horeca personeel in Amsterdam. In andere plaatsen wordt die directheid zelfs als onbeleefd gezien, men moet het echter allemaal maar pikken. Hier hangt gewoon een goede sfeer en voornamelijk vanwege de bediening en barvrouw, de steak en de leuke aankleding. Dat is toch allemaal maar bijzonder in dit toeristische deel van Amsterdam.

Minpunt was dat de zeedijk deze avond uitgestorven was, we zaten in de bar te eten en niet in het leuk aangeklede restaurant. Die ziet er echt gezellig uit. Ook was er geen theater show, maar we komen nog wel een keertje terug om dit mee te maken.

George op 14 november 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Zeedijk 24 1012 AK Amsterdam

Over Casablanca Variété

Casablanca Variété is het enige circuscafé in Europa, waar alle Europese circusmensen elkaar ontmoeten. Alles in deze sfeervolle ruimtes ademt circus & variété. De wanden en vitrines hangen vol met kleurige circusfoto's, affiches en attributen van beroemde circusartiesten.

Het café heeft een echte kroegsfeer. Er worden plannen gemaakt en ideeën uitgewerkt, zittend aan de bar met zicht op de open keuken. Een lange rij televisies tonen opnames van vele circus- en theatervoorstellingen.

Het achtergelegen restaurant is stijlvol en gezellig met prachtige opgedekte tafels, comfortabele roodpluche stoelen en een schitterend uitzicht op de Amsterdamse grachten. Het boven gelegen theatercircus heeft een ouderwets podium met rode pluche gordijnen waar voorstellingen, acts en optredens plaatsvinden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
4a4fbad968

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden